Misschien herken je wel jezelf? Het werk is nooit af, en ben je eindelijk vrij dan moet er tot diep in de nacht gefeest worden. Je agenda staat bomvol. Tijd om uit te rusten is er niet bij. Maar wat doe je als je het even niet meer trekt? Als de dingen niet gaan zoals je ze voorstelt. Hoe ga je als moderne Icarus met tegenslagen om?

Na het succesvolle faalfestijn van vorig jaar kon er geen tweede editie uitblijven. Tijdens het Icarus festival ervaar je door middel van muziek, comedy, lezingen, theater en workshops beter in het ‘midden’ te blijven vliegen. Zo kun je bijvoorbeeld een filosofisch vluggertje doen of luisteren naar kwetsbare faalverhalen van inspirerende mensen op de FuckUp boat.

Niet alleen het vallen verdient de aandacht, maar ook het vliegen! Na een van de workshops of lezingen te hebben bezocht, kunnen je voetjes van de vloer tijdens een van de grotere acts op het hoofdpodium of je kunt heerlijk met de voeten in het water na-Ceuvelen, genietend van de zwoele akoestische tunes bij het Sofar Sounds-podium. Met een biertje in de hand dansen we door tot in de late uurtjes.

WAAR?
De Ceuvel, een waar paradijsje in Amsterdam Noord.

WANNEER?
Zaterdag 26 augustus

TICKETS
Vroege vogels €12,50 (UITVERKOCHT!)
Vlieger €15,00
Laat vlieger € 17,50

 

ICARUS