Hoe maak je keuzes in een wereld waarin je altijd succesvol moet zijn? Hoe voorkom je dat je in een burn-out terecht komt of wat is de beste manier om je innerlijke criticus te behandelen?

In verschillende vlieglessen (workshops) kun je antwoord vinden op deze vragen. Check de links in het rood voor meer info:

 

28 oktober: Vliegles van Floor
15 november: Vliegles van Remko
29 november: Vliegles van Nienke

 

Hieronder vind je de informatie over de vlieglessen:

Vliegles van Floor 28 oktober | 10:00 – 17:00 | De Ceuvel I 45 euro
Deze Icarus Vliegles wordt georganiseerd in samenwerking met De Proefplaats van Floor Franck. De stijl die Floor gebruikt zet aan tot reflectie op eigen denken/overtuigingen, gevoelens en gedrag. Het is een combinatie van hoofd, hart en lichaam. Tijdens deze eendaagse retraite leer je onder andere omgaan met de druk uit je omgeving en creëer je focus rondom de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt daarnaast de ruimte om je te verbinden, met jezelf, andere mensen en nieuwe perspectieven.

Vliegles van Remko 17 oktober | 19:30 – 22:00 | De Ceuvel I 10 euro
Het is tijd om te falen! Tijdens deze workshop train je je faalspieren en leer je hoe je de knop van je innerlijke criticus kunt vinden en om ‘m zachter te zetten.

Vliegles van Nienke 24 oktober | 19:30 – 22:00 | De Ceuvel I 10 euro
Je wilt graag alles uit het leven halen, maar ook lekker in balans blijven. In deze training leer je hoe je voor jezelf een een ritme en omgeving kunt creëren waarin dat lukt. Hoe? Dat ligt natuurlijk voor iedereen net anders, je leert dan ook je persoonlijke balans te vinden. Deze interactieve workshop zit boordevol leuke opdrachten en inzichten. In de training komen een gezond werkritme, energievreters en energiegevers aan bod. Deel je dag zo in dat je op alle momenten voldoende energie hebt. Goed voor jezelf zorgen en van je leven genieten? Kom dan naar Work Hard, Play Hard!

ICARUS